У Черкасах поліція припинила роботу двох підпільних гральних закладів

Як інформують у ГУ Нацполіції в Черкаській області, під час проведення оперативних заходів працівниками управління захисту економіки в Черкаській області спільно зі слідчим управління ГУНП в Черкаській області викрито та припинено діяльність двох гральних закладів, які діяли в місті Черкаси.

Підпільні гральні заклади представляли з себе інтерактивні клуби, де надавались послуги доступу до азартних ігор через мережу Інтернет, за допомогою встановлених на комп’ютерній техніці симуляторів гральних автоматів.
У Черкасах поліція припинила роботу двох підпільних гральних закладів

Під час проведення санкціонованих обшуків правоохоронцями вилучено 21 одиницю комп’ютерної техніки, 12 флеш накопичувачів, 2 мережевих комутаторів, 3 роутера, 1 ноутбук, 4 відеокамери спостереження, грошові кошти отримані від незаконної діяльності в сумі близько 4 500 гривень та документацію. За участь в організованих без дозволу азартних іграх на гроші відносно 5 осіб складено 5 адміністративних протоколів за статтею 181 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
У Черкасах поліція припинила роботу двох підпільних гральних закладів

Гральне обладнання вилучено. За фактом діяльності грального закладу відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
27.04.2017 16:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter