У Лисянському районі затримали чоловіка, який пограбував пенсіонерку, а потім вбив її (відео)

До Лисянського відділення поліції надійшло повідомлення, що в одному із сіл району за місце проживання виявлено тіло жінки без ознак життя. Як інформують у ГУ Нацполіції в Черкаській області, на місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення, експерти-криміналісти та кінологи зі службовою собакою.

При огляді тіла потерпілої було виявлено ознаки насильницької смерті у вигляді черепно-мозкової травми, а з будинку зникли кошти в сумі близько 3000 гривень.
У Лисянському районі затримали чоловіка, який пограбував пенсіонерку, а потім вбив її (відео)

В результаті першочергових слідчо-оперативних заходів в поле зору співробітників поліції потрапив 23-річний сусід потерпілої, який в силу відсутності постійного заробітку хизувався перед односельчанами кругленькою сумою коштів. У день трагедії молодик напідпитку пригощав товаришів спиртними напоями та цілий день вживав алкоголь.

Обґрунтовано підозрюваного молодика було затримано правоохоронцями за місцем проживання. З його домоволодіння вилучено речі з залишками крові потерпілої.

У спілкування зі слідчими хлопець повідомив, що мав на мети лише обікрасти потерпілу. Він знав, що 79-річна пенсіонерка нещодавно отримала пенсію і має кошти. Також бачив, як жінка пішла з дому. Розбив шибку вікна та потрапив в середину будинку.

Проте потерпіла повернулася додому завчасно та почала погрожувати, що повідомить про скоєне до поліції. Щоб старенька не викликала правоохоронців, зловмисник наніс їй декілька ударів в область голови металевим молотом. Після чого замкнув будинок та пішов витрачати кошти.

02.03.2017 08:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter