Христинівська поліція затримала двох чоловіків, які вдерлися до магазину й вкрали товар та гроші

Як інформують у ГУ Нацполіції в Черкаській області, вночі до Христинівського відділення поліції звернувся місцевий підприємець з заявою про крадіжку. Невідомі особи пошкодили двері його магазину та викрали товар і гроші. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група. Поліцейські поспілкувались з заявником та можливими свідками події, які розповіли, що бачили, як з магазину вибігли двоє молодиків та описали їхній зовнішній вигляд.

Під час відпрацювання наближеної до місця крадіжки території на одній з вулиць, поліцейські побачили двох невідомих, які підпадали під опис наданий свідками події. При спілкуванні з поліцією хлопці плутались в показах та нервували. При поверхневій перевірці і огляді особистих речей, поліцейські виявили 9 мобільних телефонів, 3 флеш-накопичувача, стереонавушники та 2 100 гривень готівкою, які були викрадені з магазину. Їх було затримано та доставлено до відділення поліції.

В скоєній крадіжці молодики зізнались. Поліцією Христинівського району відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. За скоєне молодикам загрожує до шести років позбавлення волі.
31.01.2017 17:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter