У Черкасах затримано братів, які налагодили систему постачання та збуту наркотиків

У Черкасах затримано братів, які налагодили систему постачання та збуту наркотиківЗа інформацією СЗГ УМВС області, до співробітників УБОЗу області надійшла оперативна інформація, про те що на території Черкаської області невідомі особи налагодили збут наркотичного засобу – амфетамін. За отриманою інформацією, незаконний бізнес чоловіків діяв на території області понад рік. За цей період молодики, які були рідними братами, встигли знайти собі помічника та розробити чітку схему постачання наркотичного засобу із-за кордону на територію України, звідки отрута потрапляла до місцевих «споживачів».
Працівники УБОЗу розпочали спостереження за діяльністю зловмисників та, з’ясувавши коло осіб, які користувалися «послугами» підприємливих братів, організували ряд оперативних закупівель наркотику, які в подальшому стали беззаперечним підтвердженням їх злочинної діяльності. У черговий раз, коли торговці поспішали на зустріч, везучи с собою нову партію наркотику для постійного клієнта, вони і були затримані співробітниками спецпідрозділу «Сокіл».
Під час розмови зі слідчим затримані, зрозумівши, що правоохоронцям все відомо про їх «діяльність», повністю у всьому зізналися. Організатор групи розповів, що був вже раніше судимий та сам вживав наркотики, але після вдалого лікування покинув цю шкідливу звичку, проте це не завадило йому займатися продажем «отрути», залежності від якої сам нещодавно ледь позбувся. Молодик вирішив підзаробляти на продажі наркотиків, цю ідею запропонував своєму старшому брату. Той прийняв пропозицію родича, адже вживав наркотики і розумів що тепер зможе отримувати зілля набагато дешевше, та ще й з’явилася можливість підзаробити грошенят. Продумавши чітку схему постачання наркотику до України з ближнього зарубіжжя, чоловіки розробили законспіровану схему роздрібної торгівлі на території Черкаської області.
Наразі усі члени організованого злочинного групування затримані. Під час проведення обшуку за їх місцем проживання правоохоронці виявили та вилучили понад 200 доз «отрути», яка була розфасована та готова до продажу, понад 9 тисяч гривень, які були одержані учасниками злочинної групи від реалізації наркотичних засобів та 2 легкові автомобіля які зловмисники використовували для транспортування наркотику.
Проти затриманих порушено кримінальну справу.
04.02.2012 10:30
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter