У Черкасах арештовано 32-річного чоловіка, який вбив однорічну дитину співмешканки

Черкаською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства однорічної дитини. Як інформують у Черкаській місцевій прокуратурі, труп дитини було виявлено у ніч проти 17 грудня в одній із квартир у м. Черкаси.

Не дивлячись на те, що злочин вчинено в умовах неочевидності, завдяки належному процесуальному керівництву досудовим розслідуванням та якісно організованим першочерговим слідчим (розшуковим) діям, наразі з’ясовано, що до смерті малюка причетний 32-річний співмешканець матері дитини. Останній, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вдарив хлопчика ногою в область живота, після чого останній помер.

У зв’язку з наявністю достатніх даних, що підтверджують вину зловмисника у вчиненні тяжкого злочину, йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п. 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство малолітньої дитини) КК України, та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Триває досудове розслідування для встановлення всіх фактичних обставин кримінального правопорушення та вживаються заходи щодо скерування справи до суду в розумні строки.
21.12.2016 16:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter