На Смілянщині затримали викрадачів трансформаторного масла

На Смілянщині затримали викрадачів трансформаторного маслаПротягом року до Смілянського міськвідділу міліції надійшло ряд повідомлень щодо крадіжок трансформаторного масла з електричних підстанцій.
Зливаючи необхідне для стабільної роботи трансформатора мастило, зловмисники виводили обладнання з ладу, залишаючи без електроенергії цілі вулиці населених пунктів району.
Як повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника УМВС України в Черкаській області полковник міліції Леонід Бойко, до розкриття цього злочину залучили найдосвідченіших співробітників міліції. Правоохоронці з`ясували: до крадіжок мастила причетні четверо раніше судимих мешканців міста Сміла. Зібравши усю необхідну інформацію, правоохоронці затримали підозрюваних.
На слідстві затримані повністю зізналися у скоєному та розповіли, що займаються незаконною діяльністю вже не перший рік. Протягом цього часу у молодиків з’явилося постійне місце збуту мастила та надійні клієнти. Слідством було встановлено, що протягом минулого і поточного років вказана група вчинила більше 30-ти крадіжок трансформаторного масла, які мали місце в селах Смілянського, Шполянського, Городищенського та Черкаського районів.
Наразі зловмисники затримані, проти них порушено ряд кримінальних справ за статтею 185 Кримінального кодексу України – "Крадіжка", санкція якої передбачає позбавленням волі на строк до трьох років, в даний час працівники міліції працюють над встановлення всіх осіб причетних до скоєння цього злочину та інших фактів незаконної діяльності чоловіків. Ведеться подальше слідство та з’ясовуються всі обставини справи.
15.08.2012 09:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter