У Драбівському районі судитимуть чоловіка, який п`яним ледь не зарізав двох людей

Слідчим відділом Драбівського ВП завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України, зокрема - умисне тяжке тілесне ушкодження. Про це інформує Золотоніська міськрайонна прокуратура.

Досудовим розслідуванням встановлено, що в серпні 2016 року житель Драбівського району, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, під час бійки завдав один удар ножем в область черевної порожнини справа потерпілому, спричинив при цьому йому тілесні ушкодження у вигляді проникаючого колото-різаного поранення черевної порожнини з раною на передній черевній стінці справа, з ушкодженнями жовчного міхура, тупої травми черевної порожнини з розривом селезінки.

Він же під час бійки завдав ножем 2 удари в область правої лопатки та грудної клітки зліва ще одному чоловіку, в результаті чого він отримав тілесні ушкодження у вигляді непроникаючих колото-різаних ран грудної клітки, черевної стінки.

Сьогодні обвинувальний акт направлено до Драбівського районного суду, правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 5 до 8 років.
17.10.2016 16:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter