За відмову в прихильності 25-річний черкащанин відібрав у дівчини мобільний телефон

Із повідомленням про грабіж до Черкаського відділу поліції звернулась 19-річна місцева жителька. Як інформують у ГУ Нацполіції в Черкаській області, вона розповіла поліцейським, що познайомилася з хлопцем через мережу Інтернет. Знає його лише по імені. Декілька разів вони зустрічалися, та під час останньої зустрічі він почав її домагатися, кинув на землю та забрав мобільний телефон.

За вказаним описом було встановлено його особу. Ним виявився 25-річний черкащанин. Його відвідали за місцем проживання та доставили до поліції для дачі показів. Потерпіла його відразу впізнала, і молодий чоловік зізнався у вчиненому. Розповів, що в такий спосіб вирішив їй помститися за те, що чоловік під час їх зустрічей витратив певну суму коштів, а вона йому відмовила в інтимі.

Речовий доказ вилучено. За даним фактом Черкаським відділом поліції розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу або громадських робіт на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.
30.09.2016 12:30
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter