В Умані затримано двох наркоторгівців. Один з них - громадянин Канади

31 березня прокуратурою Черкаської області спільно з Четвертим управлінням Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції МВС України у ході проведення відпрацювання в м. Умань затримано 2 осіб, одна з яких є громадянином Канади, які займалися незаконним обігом наркотичних та психотропних речовин.

Так, у ході обшуку за місцем проживання та в особистому автомобілі 28-річного жителя м. Умань виявлено та вилучено 500 грамів психотропної речовини - амфетаміну, 17 грамів особливо небезпечного засобу - героїну та суміші для куріння.

Крім того, під час обшуку в тимчасовому помешканні 27-річного громадянина Канади правоохоронцями виявлено та вилучено грошові кошти в сумі 11 090 доларів США, пістолет ПМ та 47 набоїв до нього, 50 грамів особливо небезпечного наркотичного засобу - канабісу та порошкоподібної речовини білого кольору, склад якої наразі встановлюється.

Наразі відомості про кримінальне правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.
01.04.2016 17:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter