У Звенигородці у жінки-підприємця викрали побутової хімії та панчох на 8 тис. грн.

В Звенигородці двоє раніше судимих місцевих жителів обікрали приватного підприємця. Як інформують у Головному управлінні Нацполіції в Черкаській області, зловмисники з підвального приміщення жінки викрали жіночі панчохи та побутову хімію, чим завдали збитків на близько 8 000 гривень.

Із повідомленням про крадіжку до чергової частини Звенигородського відділу поліції звернулась 31-річна місцева жителька. Жінка розповіла поліцейським, що займається підприємницькою діяльністю, реалізує побутову хімію та жіночі панчохи, які зберігає в підвальному приміщення багатоповерхівки. Невідомі особи пошкодили двері в її коморі і викрали товар.

По дорозі до місця події слідчо-оперативна група відділу в центрі міста побачила двох невідомих, які рилися в мішках та розглядали речі схожі на викрадені. Поліцейським чоловіки не зуміли пояснити походження товару, і їх було доставлено для дачі показів до поліції. Ними виявилися раніше судимі 34 та 53–річні жителі Звенигородки. Слідчому затримані зізналися, у вчиненому. Розповіли, що вранці зустрілися і вирішили випити по чарці. Коштів на розважальний заклад не було, тому розпивали алкоголь в одному із підвальних приміщень. Тоді і виникла ідея його обікрасти. Вирвали двері в одній із комор, і побачили велику кількість жіночих панчох та побутової хімії, яку викрали.

Речові докази вилучено. За даним фактом Звенигородським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.
08.02.2016 19:30
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter