У Черкасах міліція "накрила" три підпільні гральні заклади у центрі міста

У Черкасах міліція "накрила" три підпільні гральні заклади у центрі міста Як інформують в УМВС у Черкаській області, протягом двох останніх днів у Черкасах ліквідували три гральних заклади.

Всі гральні заклади були розташовані неподалік центру міста Черкаси. Частина з них діяла під виглядом комп’ютерних клубів, інша – підпільно, лише для перевірених клієнтів.

Інформацію про діяльність в місті нелегальних гральних закладів було відразу зареєстровано, відкрито ряд кримінальних проваджень за частиною 1 статті 203-2 (Заняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України. Працівники управління протидії злочинності в сфері економіки та карного розшуку в Черкаській області зібравши підтверджуючі матеріали про те, що заклади дійсно надають гральні послуги, провели ряд санкціонованих обшуків.

В ході обшуків, які були проведені за участю представників прокуратури та громадськості, вилучено 41 одиницю комп’ютерної техніки, засоби доступу до мережі Інтернет, платіжний термінал, через який здійснювалися розрахунки за гру, документацію та кошти в сумі близько семи тисяч гривень.

На даний час проводяться заходи по встановленню та притягненню до відповідальності осіб причетних до організації діяльності гральних закладів. Їм загрожує покарання у вигляді штрафу від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.
02.10.2015 18:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter