В Умані у паломника-хасида вилучено марихуану (відео)

В Умані у паломника-хасида вилучено марихуану (відео) У жителя Ізраїлю, який приїхав до міста Умань на святкування іудейського нового року, міліціонери вилучили наркотичний засіб. про це повідомляють у СЗГ УМВС у Черкаській області.

Під час відпрацювання місць компактного проживання паломників-хасидів в поле зору оперативників потрапив іноземець з підозрілою поведінкою. Побачивши правоохоронців молодик помітно нервував та намагався утекти від наряду міліції.

Підозрілого чоловіка наздогнали, під час перевірки документів з його паспорту випав паперовий згорток в якому знаходилася подрібнена речовина рослинного походження. Проведена експертиза підтвердила, що в згортку знаходився наркотичний засіб – канабіс (марихуана).

В зв’язку з тим, що вага вилученого наркотику менше одного грама, на правопорушника складено протокол про адміністративне правопорушення передбачене частиною 1 статті 44 КУпАП. Його вже осуджено, згідно рішення суду він сплатить штраф, а його документи передані міграційній службі для вирішення питання щодо депортації.
14.09.2015 15:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter