У Черкаському районі грабіжник побив і пограбував 65-річного дядька

В одному із сіл Черкаського району чоловік проник до будинку потерпілого, побив його та обікрав. Про це повідомляють у СЗГ УМВС у Черкаській області.

З інформацією про крадіжку до Черкаського райвідділу міліції зателефонував 65-річний житель міста Черкаси. Чоловік розповів, що невідома особа проникла до його дачного будинку та викрала речі домашнього вжитку. На місце події була направлена слідчо-оперативна група.

Як встановили правоохоронці, заявник ввечері приїхав на дачу, через декілька годин до будинку увірвався незнайомий чоловік та побив його, прихопивши із собою речі домашнього вжитку. Уважно вислухавши потерпілого, правоохоронці розпочали пошуки зловмисника. Спілкуючись з місцевими жителями, вдалось встановити, що того вечора люди бачили, як з подвір’я потерпілого вибігав чоловік, в руках якого був пакет. Проведеними заходами було встановлено, що до вчинення кримінального правопорушення причетний 37-річний житель одного із сіл району. Правоохоронці затримали підозрюваного за місцем проживання та доставили до райвідділу. Свої дії чоловік пояснив скрутним становищем та безгрошів’ям.
27.08.2015 10:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter