У Жашківському районі затримано трьох викрадачів авто

Працівники карного розшуку знайшли та затримали викрадачів автомобіля. Даний факт внесений до єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфіковано за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом).

Вранці до чергової частини Жашківського районного відділу міліції звернувся 48-річний житель Умані та повідомив про незаконне заволодіння транспортним засобом. Як з’ясували правоохоронці, потерпілий був у справах на Жашківщині. На своєму автомобілі в 4 години ранку він повертався на Уманщину. Коли виїхав із лісосмуги одного із сіл Жашківського району, помітив, що на великій швидкості його наздоганяє інше авто. Чоловік поступився йому дорогою, проте переслідувачі різко зупинилися та перекрили йому рух. З машини вибігло троє чоловіків та кинулися до потерпілого. Витягли його з машини, а самі сіли за кермо та поїхали геть.

Під час перегляду фотокартотеки раніше судимих осіб, чоловік впізнав своїх кривдників. Ними виявилися непрацюючі раніше судимі жителі одного із сіл району віком від 31 до 45 років. Чоловіків затримали за місцем проживання та доставили до райвідділу міліції.

Як повідомив начальник Жашківського районного відділу міліції Роман Ражев, транспортний засіб вилучено. За даним фактом слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років. Триває слідство.

СЗГ УМВС України в Черкаській області
13.07.2015 19:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter