Ще двох міліціонерів з Черкас затримано за збут наркоти

25 травня поточного року працівниками прокуратури спільно із співробітниками служби безпеки в області затримано ще двох працівників міліції, які займались збутом наркотичних засобів.

За повідомленням прокуратури в Черкаській області, вказані правоохоронці незаконно придбали та збули громадянину особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс для його передачі іншій особі з метою створення умов для подальшого його затримання та притягнення до кримінальної відповідальності.

За вказаним фактом слідчим відділом прокуратури Черкаської області розслідується кримінальне провадження за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 (незаконне придбання, перевезення наркотичних засобів з метою збуту, вчинене повторно та за попередньою змовою групою осіб ), ч. 1 ст. 365 (перевищення службових повноважень) КК України.

26 травня працівникам міліції повідомлено про підозру у вчиненні зазначених вище злочинів. До суду внесені клопотання про обрання запобіжних заходів у вигляді тримання їх під вартою.

Нагадаємо, що минулого тижня правоохоронцями Черкащини також затримано двох працівників міліції, які збували громадянам особливо небезпечні наркотичні засоби. Наразі вони знаходяться під вартою.
27.05.2015 14:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter