За добу на Дніпрі затримано 4 браконьєрів з Канева та двох - з Черкас

За добу на Дніпрі затримано 4 браконьєрів з Канева та двох - з Черкас За минулу добу затримано шістьох чоловіків, які займалися незаконним виловом риби в річці Дніпро. Як інформують у СЗГ УМВС в Черкаській області, їх дії слідчі кваліфікують за статтею 249 Кримінального кодексу України.

Працівники лінійного відділу в річпорту міста Черкаси УМВС України в Черкаській області затримали шістьох браконьєрів. Четверо канівчан та двоє черкащан були на резинових човнах і займалися виловом риби за допомогою незаконних знарядь лову на території Канівського та Кременчуцького водосховищ. У зловмисників вилучили сітки та рибу. Своїми діями вони нанесли державі збитків на суму понад 8 000 гривень.

За даними фактами слідчим управління УМВС України в Черкаській області відкрито ряд кримінальних проваджень за частиною 1 статті 249 (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, або обмеження волі на строк до трьох років, з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого. Триває досудове розслідування.
06.05.2015 16:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter