У Смілі серед білого дня пробували демонтувати водогін водозабірної станції

У Смілі серед білого дня пробували демонтувати водогін водозабірної станції До керівництва Смілянського міськвідділу міліції звернувся мер Сміли Вадим Решетняк, який повідомив про виявлений владою факт розкрадання державного майна. Група невідомих осіб, застосовуючи спеціальну техніку, здійснювала несанкціонований демонтаж водогону місцевої водозабірної станції.
До вказаного місця пригоди відразу прибули слідчо-оперативна група та керівництво міськвідділу. Як з’ясувалося, земельні роботи з використанням спеціальної техніки – крана, бульдозера та вантажних машин, здійснювали п’ятеро місцевих жителів, не маючи на це повноважень та дозволів. Організатором злочинної групи виявився 30-річний підприємець, житель Сміли. Підприємливий молодик за короткий проміжок часу зумів незаконно демонтувати близько 800 метрів металевих труб водогону, чим вивів із ладу резервний канал водопостачання для чотирьох мікрорайонів міста.
Всіх учасників кримінального «дійства» було затримано та доставлено до Смілянського міськвідділу міліції. З місця скоєння злочину працівники міліції вилучили спеціальну техніку. Затримані пояснили правоохоронцям, що виконували вказану роботу за певну оплату, яку обіцяв організатор по закінченню роботи. Також чоловік запевняв найманих працівників, що для проведення робіт по демонтажу споруд він має всі необхідні документи та дозволи. Сам тридцятирічний смілянин в ході слідства не зміг прокоментувати свої дії та взагалі відмовився спілкуватися з правоохоронцями. За попередніми підрахунками міської влади сума завданих збитків перевищує 1 мільйон гривень. Наразі речові докази та спеціальну техніку вилучено.
СЗГ УМВС області
05.06.2012 09:30
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter