У Канівському районі голова сільради вимагав 5 тис. дол. за ділянку біля Дніпра

У Канівському районі голова сільради вимагав 5 тис. дол. за ділянку біля ДніпраСпівробітники черкаської міліції отримали оперативну інформація про те, що голова однієї з сільських рад Канівського району вимагає від громадян гроші за сприяння у виділенні та отриманні у приватну власність земельних ділянок в адмінмежах ввіреної йому сільської ради в прибережній смузі Дніпра. Під час проведення перевірки інформація підтвердилася.
Як встановили оперативники, голова сільради вимагав 5 тис. доларів США за сприяння у виділенні та отриманні у приватну власність земельної ділянки, яка знаходиться в прибережній захисній смузі Дніпра. Оперативники затримали посадовця під час отримання ним в якості хабара 16 тисяч гривень.
Наразі зловмисника затримано в порядку ст. 115 КПК України. Слідчим відділом нагляду за виконанням законодавства у сфері запобігання і протидії корупції та досудовим слідством прокуратури Черкаської області стосовно затриманого порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368(Одержання хабара) КК України.
27.01.2012 11:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter