У Звенигородці група юнаків по-товариські обчистила квартиру товариша від побутової техніки

До Звенигородського райвідділу міліції зателефонував місцевий житель та повідомив, що в період його відсутності за місцем проживання з його будинку викрадена побутова техніка.

Як інформують у СЗГ УМВС в Черкаській області, оглянувши місце події, експерти зібрали всі необхідні речові докази. Отримавши від господаря опис викрадених речей, працівники міліції розпочали пошуки зловмисників.

Проводячи заходи, правоохоронці отримали інформацію, що двоє молодих хлопців у місті задешево пропонували побутову техніку, опис якої збігався з описом викраденої. Встановивши особи підозрюваних та адресу їх проживання, міліціонери завітали до них. В домоволодінні підозрюваних правоохоронці виявили схожі за описом викрадені речі. Зловмисників доставили до райвідділу для дачі пояснень.

В кабінеті слідчого вони пояснили, що дізнались, коли їх товариша не буде вдома, скористались моментом та обікрали його будинок. Викрадені побутові речі продали, а гроші витратили на власні потреби.

Як повідомив начальник Звенигородського райвідділу міліції Олег Калюжний, слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі від трьох до шести років.
01.04.2015 17:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter