У Лисянському районі двоє пройдисвітів демонтували дерев`яні балки для...розтопки печі

До чергової частини Лисянського районного відділу міліції надійшло повідомлення від члена районної спілки громадян про демонтаж одного із приміщень спілки. Як інформує СЗГ УМВс в Черкаській області, на місце події виїхала слідчо-оперативна група.

В розмові з правоохоронцями потерпілий розповів, що знав, що замки на вхідний дверях одного з приміщень спілки пошкоджені. Коли приїхав їх замінити та зайшов в середину – виявив, що демонтовано 8 дерев’яних балок. Зібравши всі необхідні матеріали, працівники міліції розпочали пошуки зловмисників. Спілкуючись з мешканцями села, правоохоронці отримали інформацію про чоловіків, які нещодавно пропонував схожий товар по дешевій ціні.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено, що до даного кримінального правопорушення причетні непрацюючі 27- та 43-річні місцеві жителі. Підозрюваних було затримано за місцем проживання та доставлено до райвідділу міліції для дачі свідчень. Чоловіки розповіли міліціонерам, що не мали коштів на оковиту, тому і вирішили вчинити крадіжку. Викрадені будівельні матеріали пропонували селянам по дешевій ціні, проте, не знайшовши покупців, використали їх для пічного опалення.

Як повідомив начальник Лисянського районного відділу міліції Юрій Войцехівський наразі за даним фактом слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.
18.02.2015 18:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter