На Городищині кмітливі бабуся й онук допомогли затримати хатнього крадія

До чергової частини Городищенського райвідділу міліції зателефонувала 74-річна жителька району та повідомила, що в її будинок проник зловмисник та намагається викрасти речі. Як інформують у СЗГ УМВС в Черкаській області, на місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Прибувши за вказаною адресою, на подвір’ї домоволодіння міліціонери побачили двох молодиків, які про щось розмовляли. Побачивши людей у формі, один з них кинувся тікати, проте це йому не вдалося - він був відразу затриманий працівниками міліції. Як з’ясувалося потім, в будинку разом зі старенькою проживав її внук, який і побачив «непроханого гостя», який складав у сумку речі з будинку. Онук наказав бабці викликати міліцію, а сам вийшов до зловмисника та почав з ним розмовляти, щоб відтягнути час до приїзду правоохоронців, які і затримали крадія на місці події.

Крадієм виявися 44-річний місцевий житель, який нещодавно отримав умовний термін покарання за скоєння аналогічних кримінальних правопорушень. На даний час підозрюваному обрано міру запобіжного заходу тримання під вартою.

Як повідомив начальник Городищенського райвідділу міліції Сергій Випна, слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 3 стаття 15(Замах на вчинення злочину є незакінченим, якщо особа з причин, що не залежали від її волі, не вчинила усіх дій, які вважала необхідними для доведення злочину до кінця) та частина 3 стаття 185(Крадіжка) Кримінального кодексу України. Покарання за вчинення кримінального правопорушення передбачає позбавленням волі від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.
06.12.2014 13:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter