У Городищенському районі нелюд скоїв безглузде вбивство немічного дідуся

У Городищенському районі нелюд скоїв безглузде вбивство немічного дідусяДо чергової частини Городищенського РВ УМВС зателефонував місцевий фельдшер та повідомив про вбивство. За інформацією СЗГ УМВС області, фельдшер розповів, що приїхав на виклик і виявив труп місцевого пенсіонера з ознаками насильницької смерті. Інформація підтвердилася. У будинку за вказаною адресою в одній із кімнат лежало тіло дідуся за слідами крові на одязі.
При спілкуванні із сусідами працівники міліції довідались, що вбито місцевого пенсіонера. Дідуся знало майже все село, бо за життя він був відомою і шанованою людиною в районі, встиг здобути звання ветерану праці. Пенсіонер останнім часом проживав один, тому за стареньким приглядала сусідка. Того дня вранці жінка знайшла двері до будинку зачиненими. Через вікно вона побачила, що дідусь лежить у ліжку, тож вирішила, що той спить. Коли увечері сусідка знову навідалась до старенького та побачила, що дідусь і досі лежить у ліжку – зрозуміла, що щось сталося і відразу зателефонувала до лікарні. Фельдшер, що прибув на виклик, оглянувши дідуся, зрозумів, що тут скоєно тяжкий злочин і негайно зателефонував до міліції.
Як повідомив начальник Городищенського райвідділу міліції Сергій Випна, розпочалися подворові обходи, працівники міліції відпрацьовували раніше судимих осіб та осіб схильних до скоєння злочинів і копітка робота принесла свої результати. У поле зору міліціонерів потрапило двоє братів, які нещодавно приїхали із сусідньої області до села на заробітки. Чоловіки славились навкруги своїм неспокійним характером та пристрастю до алкоголю.
Працівники міліції запросили підозрюваних до райвідділу для бесіди. Під час розмови із чоловіками оперативники помітили, що один із них нервує та плутає покази. Звіривши речові докази та покази свідків, правоохоронці зрозуміли, що не помилились – все вказувало на причетність одного з чоловіків до вбивства. Затриманий, зрозумівши, що його викрито і всі докази діють проти нього повністю, зізнався. Він розповів, що того вечора разом із братом вживав алкогольні напої. Коли випито вже було вдосталь, вони пішли додому. Але йому не спалося і він вирішив пройтися. Помітив, що в одному з будинків горить світло, тож вирішив подивитися, що там сталось. Підійшовши поближче, побачив, що в будинку спить дідусь. Чоловік вийняв шибку з вікна та заліз до будинку. Взяв на кухні ножа та завдав старенькому удару в серце. Нічого в будинку не взяв, лише прихопив із собою ножа та сховав його на подвір’ї, а сам повернувся додому та ліг відпочивати ніби нічого не сталося.
Наразі чоловік затриманий. Навіщо він так безжально позбавив безневинну людину життя пояснити не може. Проти затримано порушено кримінальну справу за ч.1 ст.115 КК України (Умисне вбивство) санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.
18.05.2012 12:30
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter