У Тальнівському районі через ревнощі чоловік до смерті забив сусіда

До чергової частини Тальнівського райвідділу міліції звернулися медики центральної районної лікарні, які повідомили, що до них з тілесними ушкодженнями у вигляді закритої черепно-мозкової травми, численних забоїв тулуба і голови потрапив 58-річний чоловік.

Як інформують у СЗГ УМВс в Черкаській області, співробітники оперативної групи поїхали на місце, де сталася подія. За вказаною адресою їх зустрів 48-річний господар будинку. Побачивши правоохоронців на своєму порозі, чоловік відразу розповів, що тут сталося. Він розповів, що потерпілий прийшов до нього ввечері та приніс з собою пляшку оковитої. Разом із співмешканкою господаря вони сіли вечеряти. Сп'янівши, господареві здалося, що гість залицяється до жінки, розпочалася сварка, яка швидко переросла у бійку. Ревнивець, не чуючи себе від люті, ногами і руками побив гостя. Потім, залишивши його в коридорі, пішов спати. Вранці, прокинувшись, побачив, що товариш лежить на підлозі непритомний, викликав швидку. Незважаючи на зусилля медиків, врятувати життя чоловікові їм не вдалося – людина загинула.

Як повідомив начальник Тальнівського райвідділу міліції Ігор Голота, наразі відносно зловмисника відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.
12.09.2014 13:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter