У Черкасах затримано представника горілчаної кампанії, який самостійно виробляв та продавав "горілку"

У Черкасах затримано представника горілчаної кампанії, який самостійно виробляв та продавав "горілку"Як інормують у СЗГ УМВС області, до черкаських правоохоронців надійшла оперативна інформація про те, що мешканець одного з районів області займається незаконною реалізацією спиртової суміші власного виробництва .
Як встановили правоохоронці, 24-річний черкащанин, працюючи дистриб’ютором від однієї з горілчаних компаній України, налагодив продаж підприємцям області водно-спиртової суміші, яку заздалегідь розфасував по пластикових пляшках різного об’єму. Чоловік пропонував товар по доволі низьким цінам, тому клієнтів на алкоголь кустарного виробництва було чимало.
Отримавши потрібні докази та покази свідків, оперативники розробили комбінацію по затриманню зловмисника. Для беззаперечного підтвердження вини чоловіка було вирішили провести оперативну закупку. Домовившись з продавцем про крупну партію алкогольної суміші, оперативники визначили місце та час проведення оборудки. В обумовлений час зловмисник прибув на визначене оперативниками місце, де передав 210 літрів алкоголю, отримавши за алкоголь майже 5 тисяч гривень. Не встиг підприємець перерахувати отримані кошти, як вправні оперативники замкнули на його зап’ястях металеві кайданки. Чоловік повністю у всьому зізнався.
Наразі проти затриманого порушено кримінальну справу.
24.01.2012 17:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter