Біля Канева даішники затримали 2-х браконьєрів з 300 кг. риби

Як нагадують в УДАІ в Черкаській області, з 1 квітня до 30 червня на території області проводяться спеціальні заходи щодо попередження та недопущення фактів браконьєрства на річках та водоймах Черкащини.

Вчора працівниками взводу супроводження при УДАІ в Черкаській області в селі Ліпляве, Канівського району, було зупинено два автомобілі марки «ВАЗ-2115» та «ВАЗ 2109» під керуванням місцевих жителів 1991 та 1990 р.н..

Автомобілі було зупинено біля Канівського водосховища. При огляді даних автомобілів в багажних відділеннях було виявлено близько 300 кг свіжовиловленої риби.

Одразу на місце події було викликано працівників органів рибоохорони, працівників природоохоронної прокуратури та представників громадського формування «Самооборона».

Під час бесіди з водіями було встановлено, що рибу вони спіймали завдяки незаконному знаряддю лову, а спійману рибу мали намір продати. На даний час речові докази вилучено. Складені адмінпротоколи за ч.4 ст. 85 КУпАП. А браконьєрів очікує суд і можлива міра покарання у вигляді позбавлення волі на строк аж до трьох років.
25.04.2014 16:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter