У Кам`янському районі затримали трьох "гастролерів", які пограбували магазин

В одному із сіл Кам’янського району невідомі особи проникли до сільського магазину. Зловмисники викрали продукти харчування завдавши збитків на суму близько 16 000 гривень.

За повідомленням СЗГ УМВс в Черкаській області, до Кам’янського райвідділу міліції зателефонувала 50-річна місцева жителька. Жінка розповіла правоохоронцям, що до її власного магазину проникли невідомі та викрали продукти харчування на велику суму.

Проводячи огляд місця події, правоохоронці виявили неподалік магазину частину викрадених речей. Усвідомлюючи, що зловмисники можуть повернутися за краденим майном, оперативники влаштували засідку. Вночі до схованки під’їхав автомобіль, з якого вийшло троє молодиків та направилися до схованки. В цей момент їх було затримано правоохоронцями та доставлено до райвідділу міліції.

Як встановили працівники міліції, затримані виявилися жителями сусідньої області, які в минулому мали проблеми з законом. В розмові зі слідчим, зловмисники зізналися у скоєному та розповіли, що саме в такий спосіб заробляють на прожиття. Їздять різними областями та обирають магазини в невеличких населених пунктах. Швидко проникають всередину та виносять найцінніші речі.

На даний час речові докази вилучено. Правоохоронці встановлюють причетність зловмисників до вчинення аналогічних злочинів. За даним фактом слідчим відділенням Кам’янського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Досудове розслідування триває.
23.04.2014 11:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter