У Черкасах затримано 100 тисяч пляшок фальсифікованої горілки

Як інформує СЗГ УМВС в Черкаській області, працівники управління державної служби по боротьбі з економічною злочинністю УМВС України в Черкаській області спільно з громадськими активістами затримали групу осіб, яка займалася незаконним перевезенням та розповсюдженням фальсифікованої лікеро-горілчаної продукції на території Черкаської області.

До співробітників міліції надійшла оперативна інформація про те, що невідомі громадяни налагодили на території області поставки та продаж фальсифікованої горілчаної продукції з підробними марками акцизного збору. Для документування діяльності зловмисників правоохоронці розробили відповідні схеми та комбінації.
У Черкасах затримано 100 тисяч пляшок фальсифікованої горілки

Під час реалізації оперативної комбінації, правоохоронці затримали 5 вантажних автомобілів з напівпричепами, які перевозили близько 100 тисяч пляшок фальсифікованої горілки з етикетками відомих місцевих виробників. Ще близько 200 тисяч пляшок було виявлено на території складських приміщень, які зловмисники використовували для зберігання свого товару.
У Черкасах затримано 100 тисяч пляшок фальсифікованої горілки

Наразі слідчими органів внутрішніх справ проводиться розслідування по кримінальному провадженню, відкритому за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого в статті 204 Кримінального кодексу України. З виявленої лікеро-горілчаної продукції відібрано зразки та направлено їх на експертизу.
10.03.2014 09:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter