ОЗУ "УМВС в Черкаській області" підозрює ударівця Личка в крадіжці пістолета у міліціонера

У Черкасах ОЗУ «УМВС в Черкаській області» звинувачує заступника голови Черкаської міської організації Дмитра Личка у викраденні зброї в працівника міліції під час акції протесту 25 січня. Про це повідомив голова Черкаської обласної організації партії Віталій Іляшенко.
За його словами, йому на мобільний телефон зателефонував начальник слідства обласного УМВС та повідомив, що одним із підозрюваних у справі щодо викрадення табельної зброї у працівника міліції хочуть зробити заступника голови Черкаської міської організації Дмитра Личка. За словами слідчого, пістолет був викрадений у одного із правоохоронців 25 січня під час акції протесту.
– Коли я разом з іншими партійними активістами заходив на переговори у приміщення обласної міліції, мене відштовхнули правоохоронці. Розпочалася штовханина. Я тоді ледь не впав на правоохоронця. Міліція стверджує, що в той час у міліціонера хтось витягнув пістолет. Я був із відкритим обличчям, продовжував залишатися біля відділку, спілкувався з правоохоронцями, представниками ЗМІ. Це помітно і на відеозаписах журналістів. Тому вважаю будь-які спроби приписати мені антизаконні дії абсурдними і вважаю, що міліція просто хоче «надавити» подібними погрозами на активістів, – говорить Дмитро Личко.
28.01.2014 19:30
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter