У Городищенському районі затримано чоловіка, який пограбував жінку-бармена

Жінка, що працює в придорожньому кафе в місті Городищі постраждала від зловмисника, який в нетверезому стані витребував у неї продукти харчування та гроші.
Як інформують у СЗГ УМВС в Черкаській області, до чергової частини Городищенського районного відділу міліції звернулась 51-річна жінка та повідомила, що в одному з кафе міста її пограбувала невідома особа.
Жінка розповіла правоохоронцям, що працює в кафе барменом. Того вечора у приміщення зайшли чотири чоловіки в нетверезому стані. Троє з них невдовзі залишили заклад, а інший ще зробив замовлення. Коли розраховувався за товар, то несподівано схопив жінку за комір та почав душити, вимагаючи гроші. Злякана бармен віддала зловмисникові всі виручені кошти. Схопивши награбоване, чоловік вскочив в автомобіль та поїхав геть. Опитавши свідків та з’ясувавши всі обставини події, працівники міліції зрозуміли, що до скоєння кримінального правопорушення може бути причетний 43-річний житель одного з сіл Городищенського району. Правоохоронці затримали його за місцем проживання. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння та своєї вини не визнав, зазначаючи, що в барі за все заплатив.
Наразі відносно чоловіка відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За скоєне чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від чотирьох до шести років.
20.01.2014 17:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter