Уночі в Золотоноші якийсь дурник поліз в Пенсійний фонд за...молотком та обценьками

Уночі в Золотоноші якийсь дурник поліз в Пенсійний фонд за...молотком та обценьками Як повідомляють в УДСО при УМВС України в Черкаській області, днями близько одинадцятої години ночі в Золотоноші на пульт централізованого спостереження центру технічної охорони управління Державної служби охорони надійшов сигнал «Тривога» з відділення Пенсійного фонду України, який перебуває під охороною. На місце події негайно було направлено наряд групи затримання Канівського ВДСО з дислокацією в місті Золотоноша.
Прибувши на місце події, правоохоронці негайно заблокували усі виходи із приміщення. Обстеживши охоронювану територію, працівники ДСО виявили з тильної сторони приміщення розбите вікно. Міліціонери, почали обстежувати прилеглу до будівлі територію і невдовзі по «гарячих слідах» затримали підозрілого чоловіка. Ним виявився 24-річний місцевий житель. Як з`ясувалось, злодій намагався викрасти будівельні інструменти.
На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Золотоніського райвідділу міліції. Затриманий доставлений до чергової частини райвідділу міліції для з’ясування обставин події та винесення відповідного процесуального рішення.
26.12.2013 14:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter