У Смілі суд дав умовний термін двом зловимсникам, які "розвели лоха" з мобільним телефоном

У Смілі суд дав умовний термін двом зловимсникам, які "розвели лоха" з мобільним телефономЗа інформацією СЗГ УМВС області, до чергової частини Смілянського міськвідділу міліції звернувся 32-річний місцевий житель, який повідомив, що його знайомі вкрали його мобільний телефон. Як з’ясували працівники міліції, потерпілий напередодні вживав алкогольні напої разом зі старим приятелем та його товаришем. Хлопці побачили у чоловіка новенький мобільний телефон та запропонували його придбати. Запропонована ціна здалася господарю прийнятною, і той з радістю погодився.
Чоловік повідомив приятелям, що всі комплектуючі та документи до телефону знаходяться в нього вдома, тому запропонував сходити за ними. Ті погодились. Біля входу в під’їзд приятелі попросили чоловіка залишити їм телефон, щоб краще його роздивитись, поки той підніметься за документами та іншими речами до нього. Чоловік погодився, віддав мобільний та пішов за документами. Чоловіки зникли. Коли продавець телефону виявив, що хлопці разом з його мобільним кудись зникли, то почав їм телефонувати. Але телефони приятелів виявились вимкненими. Чоловік зрозумів, що його ошукали.
Довго шукати шахраїв працівникам міліції не довелося. Хлопці навіть не думали переховуватися, бо не підозрювали, що їх колишній приятель звернувся за допомогою до працівників міліції. Через декілька днів зловмисників затримали. Вони повністю зізналися у скоєному та розповіли, що викрадений телефон продали, а кошти витратили на алкоголь та розваги. Проти затриманих слідчим відділом Смілянського міськвідділу було порушено кримінальну справ за частиною 2 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. На суді чоловіки щиросердно розкаялись у скоєному та пообіцяли відшкодувати збитки у повному обсязі. Суд визнав їх винними, але, враховуючи щиросердне каяття підсудних та готовність відшкодувати завдані збитки, обмежився для останніх умовним терміном.
23.01.2012 12:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter