У листопаді з бюджету Черкас вижиматимуть гроші на компенсації працівникам, який звільнив реХформатор Одарич

У листопаді з бюджету Черкас вижиматимуть гроші на компенсації працівникам, який звільнив реХформатор Одарич У середу, 30 жовтня, виконавчий комітет підтримав зміни до міського бюджету, пов’язані зі збільшенням дохідної частини міського бюджету на суму офіційних трансфертів з обласного та державного бюджетів.
Як інформують у Черкаській міськраді, директор департаменту фінансової політики Черкаської міської ради Наталія Джуган розповіла, що цим рішенням виділено 127 тисяч гривень на допомогу з догляду за інвалідами психічного розвитку. Також 18,8 мільйонів гривень додаткової дотації надійшло на виплату заробітної плати працівникам бюджетних установ. З них виконкомом здійснено розподіл цих коштів: у сумі 13,8 мільйонів гривень – на заробітну плату працівникам охорони здоров’я та 5 мільйонів – працівникам освіти.
Крім цього, було виділено фінансування для забезпечення заробітної плати у листопаді цього року у межах ресурсу апарату управління міської ради, департаменту освіти та гуманітарної політики, департаменту економіки (на виконання рішення суду щодо виплати компенсації за незаконне звільнення з роботи колишнім міським головою Сергієм Одаричем начальника управління економіки Черкаського міськвиконкому Валентини Мироненко).
З незначними уточненнями і у межах ресурсу підтримано перерозподіл видатків з об’єктів бюджету розвитку, зокрема, 1,2 млн. грн. з «колеса огляду» вирішено спрямувати на ремонт покрівель закладів освіти.
Члени виконкому підтримали й виділення 84 тисяч гривень на капітальний ремонт входу в міську дитячу поліклініку №2 (по вулиці Вербовецького), запропоноване депутатами після виїзду ними на місце огляду цього об’єкту.
31.10.2013 11:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter