Івашкевич намалював повітряні палаци перед легковірними іспанськими інвесторами

Івашкевич намалював повітряні палаци перед легковірними іспанськими інвесторамиЯк інформує Посольство України в королівстві Іспанія, в рамках візиту делегації Черкаської області до Іспанії в приміщенні ТПП у Мадриді пройшла презентація економічного та інвестиційного потенціалу Черкащини.
Українську делегацію очолює Перший заступник голови Черкаської облдержадміністрації А.Г.Івашкевич. У заході взяли участь керівники ТПП Іспанії та представники відомих іспанських компаній і підприємств.
Відкриваючи захід, Посол України в Іспанії С.О.Погорельцев відзначив важливість проведення презентації для популяризації України, її економічного потенціалу у світі, особливо в контексті євроінтеграційних прагнень нашої держави, зокрема підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом.
Глава делегації А.Г.Івашкевич наголосив на умовах інвестування в економіку регіону та привернув увагу присутніх до конкретних проектів, які презентуються, а також окреслив основні складові стану у сфері підприємництва та привабливість ринку України.
Учасники заходу отримали розгорнуту інформацію щодо інвестиційних проектів області: «Розвиток і реконструкція Міжнародного аеропорту Черкаси – Міжнародного авіаційного терміналу України», «Будівництво заводу з виробництва сонячних модулів «ТОВ Солар-Умань», «Будівництво молочного комплексу потужністю 1000 голів «ТОВ Красногірське», «Створення відпочинкового комплексу в м.Черкаси «Дніпровський берег».
Представники понад 50 іспанських компаній виявили значний інтерес до змістовної частини презентації, яка супроводжувалась демонстрацією відповідного відеоматеріалу.
14.10.2013 14:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter