2018 року з черкаського ПАТ "Азот" стягнуто 4,5 млн. грн. боргу по зарплаті працівникам, - управління юстиції в Черкаській області

2018 року з черкаського ПАТ "Азот" стягнуто 4,5 млн. грн. боргу по зарплаті працівникам, - управління юстиції в Черкаській області За інформацією Головного територіального управління юстиції у Черкаській області, більше 1,2 млн грн заборгованої зарплати стягнуто на користь працівників Черкаського ПАТ «АЗОТ» Державною виконавчою службою області на початку серпня. Загалом же цього року з підприємства стягнуто 4,5 млн грн заборгованості.

Нагадаємо, що з 2 квітня в Україні стартувала кампанія Мін’юсту з примусового стягнення заборгованості з виплати заробітної плати. ПАТ «АЗОТ» був одним з найбільших в області боржників. Завдяки роботі ДВС Черкаської області, працівники цього підприємства отримують заборговані їм кошти.

Протягом 7 місяців 2018 року на виконанні у відділах державної виконавчої служби Черкаської області перебувало 275 виконавчих проваджень про стягнення заборгованості із заробітної плати та інших виплатах, пов’язаних з трудовими правовідносинами на загальну суму 9,5 млн грн.

Фактично виконано 138 виконавчих документів на суму 5,1 млн грн.

– Станом на сьогодні боржниками по заробітній платі та інших виплатах, пов’язаних з трудовими правовідносинами в органах ДВС Черкаської області є 26 підприємств різної форми власності, які мають заборгованість на загальну суму майже 3 млн грн, – зазначив начальник Головного територіального управління юстиції у Черкаській області Олександр Свіренюк.
21.08.2018 13:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter