Прокуратура: За неякісний тенхнагляд ремонту дороги в Драбівському районі судитимуть інженера технічного контролю

Прокуратура: За неякісний тенхнагляд ремонту дороги в Драбівському районі судитимуть інженера технічного контролю За інформацією Золотоніської місцевої прокуратури, слідчим відділом Золотоніського ВП ГУНП в Черкаській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом неналежного виконання службовою особою своїх службових обов'язків через несумлінне ставлення до них, що спричинило тяжкі наслідки.

В ході досудового розслідування встановлено, що, що 27-річний житель м. Черкаси, займаючи посаду інженера 1 категорії відділу якості, технічного контролю та нових технологій Служби автомобільних доріг в Черкаській області, здійснював технічний нагляд та контроль за проведенням підрядних робіт з поточного середнього ремонту автомобільної дороги в адміністративних межах Драбівського району Черкаської області.

При цьому, не перевіривши дійсні обсяги виконаних підрядних робіт, окремі якісні показники асфальтобетонного покриття, тип та марку асфальтобетонної суміші та не проконтролювавши, які саме машини та механізми використовувалися при виконанні підрядних робіт по вищевказаному об’єкту, надав акт здачі-приймання підрядних будівельних робіт для підпису першому заступнику начальника Служби автомобільних доріг в Черкаській області.

Внаслідок службової недбалості обсяги фактично виконаних ремонтно-будівельних робіт по ремонту дорожнього покриття автомобільної дороги не відповідають обсягам зазначеним, в акті приймання виконаних будівельних робіт.

10.08.2018 чоловіку оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 367 КК України.

Досудове розслідування триває, правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п'ятдесяти до семисот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.
14.08.2018 13:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter