Золотоніський "Златодар" цього року планує прийняти на зберігання 100 тис. тонн зернових

Золотоніський "Златодар" цього року планує прийняти на зберігання 100 тис. тонн зернових ДП «Златодар» (входить в систему Держрезерву України та знаходиться в місті Золотоноша Черкаської області) у новому маркетинговому сезоні планує прийняти на зберігання 100 тис. тон зернових. Потужності підприємства до нового маркетингового сезону готові та повністю відкриті до активної співпраці з зернотрейдерами, фермерами та іншими поклажодавцями. Про це заявив генеральний директор підприємства Валерій Буркацький в ході виїзної наради з керівниками агропідприємств Держрезерву, яка відбулася 8 червня на ДП «Златодар», м. Золотоноша.

За словами очільника ДП «Златодар», запланований результат нового маркетингового сезону дещо перевищить показники прийнятого на зберігання зерна у поточному.

«Намагаємось давати лад всьому, адже завжди приємно, окрім фінансових показників, приміром, проходитися таким чистим двором, – прокоментував директор «Златодару» Валерій Буркацький. – А загалом, ми вже довели, що здатні працювати у стабільному режимі, активно розвиваємось і зупинятись на досягнутих результатах точно не збираємось. Ми продовжуємо вкладати кошти у модернізацію власних потужностей, маємо можливість виплачувати достойну зарплату, сплачувати податки у державну скарбницю».
12.06.2018 08:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter