ГК Ukravit планує в червні 2018 року відкрити в Черкасах науково-дослідницький центр

Власник ГК Ukravit (виробництво якої розташоване у Черкасах) розповів студентам, як досягти успіху. Як інформують у Черкаському прес-клубі, в числі 4 українських мільйонерів, власник компанії-лідера українського ринку засобів захисту рослин і добрив, Віталій Ільченко взяв участь у панельній дискусії. Вона була складовою конференції наукової молоді «Економічне майбутнє України», на якій успішні бізнесмени ділилися з молоддю секретами життєвих досягнень.
ГК Ukravit планує в червні 2018 року відкрити в Черкасах науково-дослідницький центр

Конференція, що ставила за мету допомогти талановитій молоді стати архітекторами нової економічної та соціальної реальності в Україні, об’єднала понад 350 студентів-економістів і викладачів провідних українських вишів. Перед ними виступили провідні міжнародні та українські промисловці, підприємці, науковці, економісти.

У рамках конференції відбулась панельна дискусія, участь у якій, у числі 4 українській мільйонерів, узяв і власник ГК Ukravit Віталій Ільченко. Відповідаючи на питання, як досягти успіху в Україні та які компетенції необхідні для роботи в провідних компаніях, Віталій Ільченко зазначив:
ГК Ukravit планує в червні 2018 року відкрити в Черкасах науково-дослідницький центр

- Наш перший кредит у мільйон доларів вдалось отримати завдяки знанню англійської мови (колись я мріяв стати дипломатом). Я зміг переконати людей повірити нам і надати кредитні кошти…Сьогодні ми вже стали великою кампанією – у нас працює уже 350 людей і ми від продажу чужої продукції давно перейшли до створення власної. Тепер ми об’єднуємо навколо себе талановитих вчених і надаємо їм можливості втілення новітніх проектів на кращому сучасному обладнанні, яке нам вдалося сконцентрувати. Ми завжди вкладали зароблені кошти передовсім у обладнання та технології. А найближчим часом, у червні, плануємо відкрити у Черкасах науково-дослідницький центр, оскільки хочемо розвивати сферу вітчизняного АПК загалом, бо вбачаємо за цим велике майбутнє.
03.04.2018 13:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter