Китайці з Travelheart Enterpreneur Club цікавляться продукцією черкаських товаровиробників

Китайські підприємці із Travelheart Enterpreneur Club зацікавилися продукцією черкаських виробників. Про напрями співпраці йшлося на зустрічі в Черкаській ОДА. Окрім керівництва області, в ній узяли участь представники місцевих компаній і Черкаської торгово-промислової палати.

Як наголосив очільник області Юрій Ткаченко, на Черкащині є всі умови для вдалого інвестування. Лише обсяг капітальних інвестицій за минулий рік тут сягнув майже 6,5 млрд грн (+35%).
Китайці з Travelheart Enterpreneur Club цікавляться продукцією черкаських товаровиробників

– Ми створили Агенцію регіонального розвиту Черкащини задля супроводу інвестиційних проектів, – наголосив він. – Також працюємо над індустріальним парком. Загалом в області достатньо вільних ніш для інвестування. Це – переробна галузь, овочівництво тощо. Сподіваюся, що завдяки сьогоднішній зустрічі ми створимо ефективний комунікаційний майданчик між китайськими та черкаськими компаніями.

Travelheart Enterpreneur Club заснований 18 підприємцями. Співпрацює із майже 5 тисячами компаній, що зайняті у сфері продажу, торгівлі, енергетики, сільського та лісового господарства, тваринництва, е-комерції тощо.

– Ми хочемо, щоб на полицях китайських супермаркетів з’явилися, зокрема, олія, борошно, молочні продукти, алкогольні напої звідси, – зауважив президент клубу пан Ян Юньфень. – Також наші компанії зацікавлені в сої, овочах, загалом розвитку переробної галузі.
04.07.2017 20:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter