Ткаченко: Черкащина готова до нового оплювального сезону на 33 %

Підприємства паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об’єкти соціальної сфери активно готують до опалювального сезону на Черкащині. Як повідомляють у Черкаській ОДА, про це сказав голова ОДА на спеціальній селекторній нараді під головуванням Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана.
Ткаченко: Черкащина готова до нового оплювального сезону на 33 %

Ці роботи тут ідуть за планом. Натепер середньообласний рівень підготовки становить 33%. Водночас рівень розрахунків споживачів за житлово-комунальні послуги та газ на Черкащині – один із найкращих у країні.

– Ми маємо проблему з ПАТ «Черкасиобленерго», але завдяки допомозі Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, Першого віце-прем’єр-міністра України Степана Кубіва, НКРЕКП ситуацію вдається вирівнювати, – зауважив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Зараз серед наших пріоритетних питань – підготовка до опалювального сезону. А це – заміна мереж, упровадження енергоощадних технологій, своєчасний розрахунок за спожиті енергоносії тощо.

Особливої уваги потребує питання оснащення житлових будинків приладами обліку теплової енергії. На 1 серпня ми маємо вийти на показник у 70% по області. Зараз його «тягне» донизу «Черкаська ТЕЦ», що зволікає в цьому питанні. Якщо не відреагує – будемо вживати заходи.
20.06.2017 19:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter