ТОВ "Купава груп" планує розширення виробництва в Каневі

Відомий виробник побутової техніки в Каневі й надалі розширюватиме підприємство. Про це йшлося на зустрічі голови Черкаської ОДА з керівництвом ТОВ «КУПАВА ГРУП». Юрій Ткаченко побував на підприємстві під час робочої поїздки на Канівщину.

Виробляти напівавтоматичні пральні машини тут розпочали у 2009 році. Нині продукують уже півтора десятка видів побутової техніки.
ТОВ "Купава груп" планує розширення виробництва в Каневі

– Приємно бачити на всій цій техніці «Made in Ukraine», – зауважує голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Із президентом холдингу Saturn Олександром Громиком ми комунікуємо постійно. Нещодавно спільно презентували інвестиційну Черкащину на форумі в ОАЕ. Із такими виробниками можна розвивати цілий кластер. Це питання ми теж обговорюємо. Як влада, завжди готові надати необхідну підтримку інвесторам. Створення сприятливих умов для них – незмінний пріорітет нашої команди.

Найближчим часом інвестор планує запустити завод і в Черкасах. А це – 500 нових робочих місць. Цей проект він презентував на торішньому ІІ Міжнародному черкаському інвестиційному форумі.

– Виробництво в Каневі теж плануємо розширювати, – каже директор ТОВ «КУПАВА ГРУП» Михайло Додонов. – Попит на продукцію є. Загалом такого клімату для бізнесу, як на Черкащині, ми не бачили ніде. Абсолютна підтримка влади – як обласної, так і місцевої. Тут комфортно працювати. Як мовиться в одній із програм: «Рекомендуємо!». Так завжди кажемо своїм партнерам.
ТОВ "Купава груп" планує розширення виробництва в Каневі

Нагадаємо, минулоріч на Черкащині розпочали впроваджувати низку проектів задля активізації інвестиційної роботи та розвитку територій. Зокрема, тут створили Агенцію регіонального розвитку за кращим світовим досвідом.
28.02.2017 15:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter