У І півріччі відбулося зростання виробництва в харчовій та переробній промисловості Черкащини

У І півріччі відбулося зростання виробництва в харчовій та переробній промисловості ЧеркащиниУ І півріччі 2012 року в харчовій та переробній промисловості області відбулося зростання виробництва на 2,2 % порівняно з відповідним періодом 2011 року. Зросло виробництво продуктів кисломолочних – на 78,4%, овочів консервованих натуральних – 54,6%, свинини свіжої, парної чи охолодженої – на 45,9 %; молока обробленого рідкого – на 44,1%, маргарину та продуктів аналогічних – на 34,4%, сирів жирних – на 16,3%, олії нерафінованої – на 5,9%, напоїв безалкогольних – на 18,5%, інформує Головне управління агропромислового розвитку облдержадміністрації.
Протягом січня-червня 2012 року реалізовано проект «Розширення виробництва ПАТ «Ватутінехліб» із будівництвом виробничого цеху з випуску хлібобулочних та кондитерських виробів», здійснено технічне переоснащення з частковою реконструкцією підприємства ТОВ «Украгроінвест-2005» із виробництва напоїв розчинних (кава, чай), що сприяло створенню 75 робочих місць.
В Управлінні також повідомили про стан кредитування підприємств АПК. За оперативною інформацією, за січень-червень 2012 року установами банків області видано кредитів підприємствам агропромислового комплексу в розмірі 905,6 млн. гривень, середньозважена відсоткова ставка за якими склала 14,7%.
20.08.2012 11:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter