Майборода: Бюджет розвитку Черкас виконаний на 60 %. Існує загроза неосвоєння коштів

Майборода: Бюджет розвитку Черкас виконаний на 60 %. Існує загроза неосвоєння коштів Депутат Черкаської обласної ради 4-х скликань Любов Майборода оприлюднила аналіз виконання бюджету розвитку по місту Черкаси за 10 місяців поточного року.

- За 10 місяців 2016 року по бюджету розвитку освоєно втричі більше коштів, ніж за аналогічний період минулого року - 287 мільйонів гривень проти 93 мільйонів, - зазначає Л. Майборода. - Особливо відчутно зросли витрати на ремонт доріг - в п`ять разів більше в порівнянні з минулим роком, профінансовано 197 млн.грн. Лідером в освоєнні коштів є департамент житлово-комунального комплексу. Вдвічі зросли витрати на ремонти шкіл та садочків. Значне відставання в освоєнні коштів має департамент охорони здоров`я та медичних послуг, профінансовано лише 30% річних признчень. Головна причина відставань - діяльність тендерного комітету, неспроможного провести своєчасту закупівлю обладнання для медичних закладів.

В цілому за десять місяців поточного року міський бюджет розвитку виконаний на 60% до річного плану, існує пряма загроза неосвоєння коштів в повному обсязі.
03.11.2016 14:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter