Віталій Короткошей: КП ЧЕЛУАШ нахабно й відкрито знищувалося й заганялося в борги Одаричем

Представник "Автомайдану Черкаси" Віталій Короткошей повідомив на ФБ про результати візиту на комунальне підприємство ЧЕЛУАШ.

- У складі робочої групи з контролю та перевірки якості виконаних дорожніх робіт сьогодні завітали на комунальне підприємство ЧЕЛУАШ, - пише В. Короткошей. - Від того, що почули від працівників підприємства, були шоковані. І не тому, що воно розкрадене, це давно всім відомо. А від того, як нагло і відкрито при Одаричі, чи Одаричем воно знищувалося, заганялося в борги, сотні працівників було звільнено, а всю техніку скуплено по ціні металолому Андрієм Бортніком і Ко.

Лише пара прикладів.

Бортнік дає в борг ЧЕЛУАШу 200 тис. грн. на закупівлю палива. Одарич обіцяє їх повернути, але тут же про це «забуває». А навіщо повертати, якщо через деякий час Бортнік відсуджує вже! 420 тис. грн. «Грамотно» оформлені договори і в результати – дуже непоганий навар!

Друга схема. Одарич дає вказівку директору ЧЕЛУАШу брати в борг асфальт на так званому його ж (Одарича) асфальтному заводі по ціні 1250 грн, хоча реальна ціна асфальту на той момент на інших заводах була в середньому 850 грн. Подумаєш, ну купили на 50% дорожче, і шо такого - гроші ж усе рівно бюджетні, а бізнес є бізнес. І знову суди пересуди. Бо навіщо платити, якщо можна відсудити.

Зрештою у кінцевому результаті за один рік аферисти виставляють на аукціон техніку ЧЕЛУАШу по ціні металолому. У торгах бере участь, як не дивно, дві канторки Бортніка. Результат усім відомий. Бортнік – єдиний, хто має на сьогодні техніку, необхідну для прибирання міста. Як хоче, так і не прибирає. А ЧЕЛУАШ – у повній …

Готуємо звернення у прокуратуру. Анатолій Бондаренко і Сергій Овчаренко, то може розкрутимо цю аферу?
10.03.2016 16:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter