9 жовтня в Чигирині відбудеться Форум розвитку підприємництва

9 жовтня в Чигирині відбудеться Форум розвитку підприємництва 9 жовтня о 10.00 в Чигиринському районному будинку культури (м.Чигирин, вул.Богдана Хмельницького, 28) відбудеться Форум розвитку підприємництва, мета якого –пожвавлення економіки Богданового краю, та початок ряду пілотних проектів, які можуть масштабуватися і в інших районах Черкащини.

Даний захід буде продовженням Інвестиційного форуму Черкащини, який відбувся в вересні у столиці – тоді свій потенціал перед інвесторами і бізнесменами представили Канів, Умань та Чигирин. Серед Чигиринських інвест-проектів, були й проекти створення горіхових садів. Нині ж усім охочим розкажуть, як реалізувати ідею на практиці і з чого треба починати створення саду. Форум розвитку підприємництва організовує Черкаська обласна державна адміністрація за ініціативи Громадянського руху «За процвітання Черкащини», та за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства іМіністерства соціальної політики.

Тематика форуму: економічне обґрунтування створення горіхових садів і сільськогосподарських кооперативів на території Чигиринського району, нові можливості навчання й перепідготовки кадрів та професійної переорієнтації вимушених переселенців
06.10.2015 15:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter