ТОП-5 найдорожчих маєтків Черкас

ТОП-5 найдорожчих маєтків ЧеркасOLX вивчив, скільки грошей потрібно, щоб купити маєток у Черкасах та Черкаській області. Вашій увазі – ТОП-5 найдорожчих особняків, доступних для покупки. Цікаво, що всі вони розташовані в самих Черкасах або поряд.

Найдорожчий маєток продається в районі Cоснівки за $1,2 млн. Будинок має 3 поверхи й цоколь. Загальна площа – 1000 кв. м. У будівлі є винний погріб, пральня, масажний кабінет, камінна зала, басейн, сауна. Маєток розташований на території 80 соток.

У Черкасах по вулиці Геронімвській можна придбати особняк вартістю $1 млн. У будинку площею 370 кв. м. є підвал, 2 поверхи, сауна, спортзал, винний погріб, гараж. Поряд – ліс і Дніпро.

Ще одне домоволодіння в районі Соснівка продається за ціною $700 тис. На земельній ділянці 0.12 га розміщений будинок, альтанка для приготування барбекю з шведською піччю. У будинку 3 поверхи, загальна площа – 380 кв. м. В будинку 4 спальні, камінний зал, кухня–студія, гардеробні, три санвузли і 2 ванні кімнати. Також є сауна та приміщення кінотеатру. На території ландшафтний дизайн, альпійська гірка з фонтаном, насадження молодих фруктових дерев.

У селі Руська Поляна Черкаського району виставлений на продаж маєток вартістю $625 тис. На ділянці площею 21 сотка розташований господарський особняк та будинок для відпочинку з басейном. Будинки облаштовані дорогими меблями.

П’ятірку замикає домоволодіння в Черкасах по вулиці Різдвяній. На ділянці 0,24 га розташувалися будинок, бесідка, 2 гаражі, міні-футбольне поле. Загальна площа будинку – 350 кв. м. В окремому будинку для відпочинку є басейн та баня. Територія огороджена, озеленена декоративною травою й фруктовими деревами. Встановлена система автоматичного поливу. Вартість маєтку – $490 тис.
11.06.2015 13:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter