Черкаська міськрада внесла корективи в бюджет міста на 2015 рік

На вчорашній сесії Черкаської міськради депутати підтримали рішення про внесення змін до міського бюджету на 2015-ий рік. Як інформують у міськраді, вони стосувалися офіційних трансфертів із державної та обласної казни – Черкасам "перепало" майже 138 мільйонів гривень.

Про те, які зміни внесли до головного кошторису міста, поінформувала директор департаменту фінансової політики Черкаської міської ради Наталія Джуган.

Так, 129 мільйонів гривень субвенції з державного бюджету місто отримало на пільги й субсидії у зв’язку з різким підвищенням тарифів на комунальні послуги.

Два мільйони гривень субвенції з обласного бюджету спрямовано місту на компенсацію за пільгові перевезення комунальному підприємству "Черкасиелекротранс".

Окрім того, область спрямувала місту 100 тисяч гривень субвенцію для виплати матеріальної допомоги сім’ям, рідні яких загинули в АТО. Ще 159 тисяч 300 гривень – на виплату соціальної допомоги політичним в’язням і репресованим.

2 млн. 67 тисяч грн. обласна рада надає Черкасам на погашення заборгованості перед приватною клінікою "Фрезеніус" за лікування хворих на ниркову недостатність. Водночас, місту спрямують кошти в розмірі 4,450 млн. грн. на укладання угоди для надання послуг таким хворим у цій же лікарні.

Разом із тим, депутати передбачили майже 8 мільйонів гривень на місцеву комплексну Програму підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей.

Понад 4,5 мільйони з них заклали для оздоровлення та безкоштовного харчування в школах дітей учасників антитерористичної операції. Таку ж суму спрямують і на часткову оплату комунальних послуг АТОвцям. 597 тисяч гривень – на транспортування загиблих учасників антитерористичної операції з району її проведення та процедуру поховання.

Також міська рада збільшила видатки на програму підтримки обороноздатності міста, яку ухвалили 22 січня, на суму 265 127,61 гривень.

У результаті обговорення за запропоновані зміни до бюджету проголосувало 47 депутатів.
18.03.2015 13:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter