Вільні демократи попросили міліцію перевірити - чи насправді Депаратмент ЖКК навмисно завищує вартість робіт для підрядників

Перевірити факти щодо завищення цін департаментом житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради на проведення робіт у комунальній галузі міста. Як інформують у міськраді Черкас, з таким проханням сьогодні на сесії міської ради звернувся до начальника обласного управління МВС депутат міської ради від фракції партії Вільних демократів Олександр Згіблов.

За його словами, департамент ЖКК систематично заподіює збитки місцевому бюджету. Як приклад, навів укладений департаментом договір з приватним підприємцем на капітальний ремонт колодязя зливової каналізації по вул. Гоголя (між вул. Пушкіна та Котовського).

Олександр Згіблов зауважує, що вартість укладеної угоди становить 320 тисяч гривень. Тоді як за висновками експертів такий обсяг робіт має коштувати міському бюджету не більше ніж 30 тисяч гривень.

47 голосами «за» депутати підтримали цей запит, наголосивши на актуальності перевірки таких фактів у діяльності департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради.
05.02.2015 16:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter