Черкаський губернатор оприлюднив номер, за яким йому можуть телефонувати інвестори

Черкаський губернатор оприлюднив номер, за яким йому можуть телефонувати інвесториЯк інформують у Черкаській ОДА, упродовж 9-ти місяців цього року в економіку Черкащини вдалося залучити 2 мільйони 400 тисяч доларів США прямих іноземних капіталовкладень. Про це повідомив голова ОДА Юрій Ткаченко.

– В умовах політичної нестабільності в країні, коли інвестори неохоче ідуть на ризики, дуже важливо зберегти кожне джерело інвестицій в економіку області, – зауважив очільник області та додав, що провів близько 20 зустрічей із представниками як вітчизняних, так і іноземних компаній, які висловили зацікавленість у розвитку власних проектів у Черкаській області.

Так, за словами Юрія Ткаченка, наразі завершується оформлення документації на земельну ділянку для будівництва заводу по переробці сої компанією «Спец-Агро-Соя» в місті Золотоноша. Його спорудження заплановано розпочати вже навесні. До того ж, інвестор готовий вкладати кошти в розвиток міста: зокрема, на сайті міської ради виставлено на публічне обговорення проект побудови площі за активної участі компанії.

Окрім цього, завершуються перемовини щодо купівлі виробничого приміщення в Черкасах для будівництва в області заводу з виготовлення побутової техніки "Сатурн". Загалом же ця компанія планує вкласти до 50 мільйонів доларів інвестицій.

А ще – для компанії OAK Utility Solutionsand Development (Бахрейн), яка зацікавлена у будівництві заводу комплексної переробки твердих побутових відходів, триває пошук можливих варіантів розміщення сміттєпереробних заводів на території регіону й створено робочу групу щодо підготовки реалізації проекту.

Насамкінець голова ОДА озвучив номер мобільного телефону, за яким із ним можуть зв’язатися інвестори: 098-041-01-01.
02.12.2014 10:30
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter