У Черкаській ОДА запевняють, що споживання газу в області буде зменшено на 30 %

У Черкаській ОДА запевняють, що споживання газу в області буде зменшено на 30 % Заходи, які розробили в Черкаській області щодо 30 %-го зменшення споживання газу в опалювальний сезон, отримали схвальну оцінку в Мінрегіоні. Як інформують у Черкаській ОДА, зараз обласна влада спільно з фахівцями працює над вдосконаленням «Регіональної програми модернізації комунальної теплоенергетики», яка допоможе забезпечити стабільний осінньо-зимовий період на Черкащині.

Так, нещодавно перший заступник голови ОДА Наталія Старікова та перший заступник начальника управління житлово-комунального господарства ОДА Людмила Зарічна зустрілися із директором Центру розвитку державно-приватного партнерства при Мінрегіоні Євгеном Радченком та кандидатом технічних наук Національної академії наук Олександром Сігалом. Фахівці надали рекомендації щодо переходу на альтернативні види палива, установки енергоефективних котлів, а також щодо певних організаційно-технічних заходів. Обговорювались також напрямки оптимізації схем теплозбереження для кожного району Черкащини.

– Разом із представниками науки обласна влада працює над визначенням надійної стратегії, яка при скороченні газу забезпечить безперебійну роботу теплових підприємств. Ми хочемо максимально підготуватися до опалювального сезону, тому й шукаємо оптимальні для цього рішення, – коментує ситуацію Наталія Старікова.
22.08.2014 15:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter