Після того, як Тулуб зник результати тендерів на ремонт драмтеатру й ОДА скасовано

Після того, як Тулуб зник результати тендерів на ремонт драмтеатру й ОДА скасовано Департамент капітального будівництва Черкаської облдержадміністрації 27 лютого відмінив результати вже проведених будівельних тендерів на загальну суму 30,31 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», інформують «Наші Гроші».

Ці тендери було проведено влітку 2013 року.

ТОВ «ПМ-Арсенал» 26 серпня отримало підряд вартістю 15,95 млн грн. на реконструкцію Черкаського обласного музично-драматичного театру ім. Т.Г.Шевченка.
ТОВ «Черкасиміськбуд» 21 серпня отримало підряд вартістю 15,38 млн грн. першу чергу реконструкцію Будинку Рад по бульв.Шевченка, 185 у м.Черкаси.
Зараз ці тендери відмінено з формулюванням «неможливо усунути порушення, що виникли через порушення законодавства». У чому полягають порушення – не повідомляється.

Нагадаємо, після втечі у Росію Віктора Януковича, також зник голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб. Прокуратура Черкаської області оголосила його у розшук через кримінальне провадження, яке стосується розкрадання бюджетних коштів під час будівництва об’єктів соціально-культурної сфери Черкащини. Ця справа була зареєструвана ще у листопаді минулого року.

Нагадаємо, Тулуб є одним з засновників мисливського клубу «Кедр», який діяв на території «Сухолуччя» Віктора Януковича.
14.03.2014 10:35
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter